"Loppestalden" er en forhenværende svinestald, som ligger på Sørningvej i Skamstrup.
Foreningen Skamstrup og Omegn har lejet stalden, som i dag bruges til afholdelse af loppemarked.

For at den kunne bruges til formålet, er den renoveret af frivillig arbejdskraft, og der er etableret et toilet og et mindre køkken.
Det meste af året bruger en håndfuld frivillige personer et par timer, hver onsdag aften på at sorterer og sætte ting og sager på plads, som enten er hentet af de frivillige, eller indleveret af private personer.

Siden 2016 har "Loppestalden" holdt åben hver onsdag aften fra kl. 19 - 21 i sommerhalvåret. Derudover afholdes hvert år 2 loppemarkeder. Et om foråret og et om efteråret.
Alt overskud fra salg af ting fra "Loppestalden" bidrager i høj grad til foreningens økonomi, og går således til hhv. foreningens arrangementer og renovering af stalden og Forsamlingshuset.